Web diensten

Professionele web diensten voor bedrijven

Tijd verspild aan het bouwen van je website? Geen zorgen meer!
ICT Velocity biedt deskundige hulp aan KMO's en zelfstandigen bij het bouwen en onderhouden van hun website, zodat jij je volledig concentreren op je bedrijf.

Snel online

We bouwen jouw website in verschillende fasen. Door jou bij elke fase actief te betrekken, kunnen we snel aanpassingen maken en het project afleveren volgens jouw verwachtingen

Veilige website

Elke website wordt beschermd door de nieuwste technologieën, waaronder SSL-certificaat, DDoS-bescherming, dagelijkse back-ups, en een snelle, betrouwbare serverinfrastructuur.

Website onderhoud

Een zorgeloze website! Updates, monitoring, beveiliging en onderhoud – een complete service van A tot Z. Geen zorgen, gewoon een perfect functionerende website!

Snelle website

Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën kunnen wij een razendsnelle website garanderen!

Zakelijke email

Een zakelijk e-mailadres helpt het vertrouwen van de klant te winnen, waardoor uw bedrijf een professionele uitstraling krijgt. Elke verzonden e-mail fungeert als een promotie voor uw bedrijfsnaam.

Persoonlijk contact

Wij betrekken jou bij elke stap van het project! Hieronder lees je meer over ons proces.

Stappenplan

Hoe gaan we te werk?

Wilt u graag meer informatie of wenst u gebruik te maken van onze diensten? Gebruik ons contact formulier

Ontdekkingsfase

We beginnen met het evalueren de huidige website(s). We documenteren de huidige situatie en bekijken de statistieken.

Analysefase

We analyseren de huidige situatie en kijken naar de mogelijkheden. We kijken naar de huidige situatie en de wensen van de klant. Dit is een belangrijke fase waarin we de basis leggen voor de rest van het project.

Uitwerkingsfase

We werken een plan uit en bespreken dit met de klant. We zorgen ervoor dat de klant weet wat hij kan verwachten en dat wij weten wat de klant verwacht. Tijdens deze fase worden de eerste ontwerpen gemaakt en besproken met de klant.

Evaluatie fase

We evalueren de eerste ontwerpen en passen deze aan waar nodig. We zorgen ervoor dat de klant tevreden is met het resultaat en dat de website voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Gemak fase

We zorgen ervoor dat de klant gemakkelijk aanpassingen kan maken aan de website. De klant hoeft zicht geen zorgen te maken over de technische kant van de website. Wij zorgen ervoor dat de klant zich kan concentreren op zijn bedrijf.

Klaar om jouw IT naar een hoger niveau te tillen?

Ontdek de mogelijkheden met een gratis offerte.

Neem hier contact met ons op!